Kadın öğretmen öğrencisinden hamile kalmış

ABD'nin Florida eyaletine bağlı St. Johns kasabasında,16 yasındaki öğrencisiyle ilişki yaşayan 26 yasındaki evli kadın öğretmen polis tarafından gözaltına alındı

01 Aralık 2015 Salı 10:52
Kadın öğretmen öğrencisinden hamile kalmış






Kadın öğretmen öğrencisiyle ilişki kurmaktan gözaltında

ABD'de, öğrencisi ile seks ilişkisi yaşayan öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi. ABD'nin Florida eyaletine bağlı St. Johns kasabasında,16 yasındaki öğrencisiyle ilişki yaşayan 26 yasındaki evli kadın öğretmen polis tarafından gözaltına alındı.
Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, öğretmenin öğrencisi ile yaşadığı kaçamak ilişki, bir yakınının öğretmenin öğrencisinden hamile kaldığını ileri sürdüğü fotoğrafı sosyal medyada paylaşması üzerine ortaya çıktı. Virginia Houston Hınckley adındaki İngilizce öğretmeni, tutuklandıktan sonra, 10 bin dolar kefalet karşılığında, daha sonra yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

St. Aguistine lisesinde görevli öğretmen hakkında, cinsel taciz, reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkiye girme, kendisine emanet edilen öğrencisini, kendi çıkarları için kullanma suçlamaları ile dava açıldı.

İngilizce öğretmeninin eşinden mi yoksa öğrencisinden mi hamile kaldığı henüz netlik kazanmadı.


Son Güncelleme: 01.12.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.