Kafasından okla vurduğu kediyle poz veren veteriner işinden oldu

Ahmet İNCEL – / - Bir kediyi kafasından okla vurup öldürdükten sonra poz veren bir kadın veteriner, fotoğrafı internetten paylaşınca işinden oldu. Focus dergisinin haberine göre, ABD’nin Texas eyaletindeki Kristin L. Adlı veterinerin,...

18 Nisan 2015 Cumartesi 16:56
Kafasından okla vurduğu kediyle poz veren veteriner işinden oldu






Ahmet İNCEL – / - Bir kediyi kafasından okla vurup öldürdükten sonra poz veren bir kadın veteriner, fotoğrafı internetten paylaşınca işinden oldu. Focus dergisinin haberine göre, ABD’nin Texas eyaletindeki Kristin L. Adlı veterinerin, ok atarak kafasından vurduğu kediyle poz vermesi ülkede şok tesiri yaptı. Polis, kadın veteriner hakkında soruşturma başlattı. Öte yandan Kristin L.’nin işvereni, işine son verildiği açıklaması yaptı. Washington Austin Country’daki hayvan kliniğinden yapılan açıklamada ”bu tür bir davranışı kabul edemeyiz ve en sert biçimde kınıyoruz” ifadeleri yer aldı. Yerel basında yer alan haberlere göre, kedi, kentte yaşayan yaşlı bir karı kocaya ait. Kristin L., başında ok olan kediyle sırıtarak poz verdiği fotoğrafın altına ”sadece başında bir ok olan sokak kedisi iyi bir sokak kedisidir” yazmış. Haberde, Austin County şerifi Jack Brendes’in ”Toplumumuzda bu tür şeyler olmamalıydı“ dediği yer alırken, kedi olayının tam olarak aydınlanması için yerel bir hayvan haklarını koruma derneğinin 7 bin 500 dolar ödül koyduğu yer aldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.