Kafasını yoğurt kabına sıkıştıran kokarcayı polis kurtardı

MICHIGAN, ()-ABD’nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde açlığını çöp konteynerinden bulduğu yoğurt artığıyla gidermeye çalışan kokarca kafasını yoğurt kabına sıkıştırınca imdadına polis yetişti. Başında yoğurt...

04 Ağustos 2015 Salı 12:04
Kafasını yoğurt kabına sıkıştıran kokarcayı polis kurtardı






MICHIGAN, ()-ABD’nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde açlığını çöp konteynerinden bulduğu yoğurt artığıyla gidermeye çalışan kokarca kafasını yoğurt kabına sıkıştırınca imdadına polis yetişti.

Başında yoğurt kabıyla panik içinde yol ortasında dört dönen kokarcayı görenler polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis memuru Merlin Taylor plastik eldivenlerini giydikten sonra yolun ortasında çaresiz kokarcanın başındaki kabı çıkarmak için uzun süre bekledi ve sonunda başardı.

Kafasındaki kaptan kurtulan kokarca bir süre daha panikle döndükten sonra kayıplara karışırken, memur Taylor’ın şefi Mark Lyon iyiliksever polisin davranışından etkilenmekle beraber kendisine ödül vermeyi düşünmediğini söyledi. Zira bu tür durumların polislerin görev tanımları içerisinde yer aldığını da ekledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.