Kopenhag’da 29 Ekim Coşkusu

KOPENHAG’daki Türkiye Büyükelçiliği'nde düzenlenen 29 Ekim kutlama töreninde, davetliler Cumhuriyete daha iyi sahip çıkma sözü verdi. Davetlileri girişte karşılayan Büyükelçi Mehmet Dönmez, Atatürk posteri ve Türk bayrağı önünde...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:22
Kopenhag’da 29 Ekim Coşkusu






KOPENHAG’daki Türkiye Büyükelçiliği'nde düzenlenen 29 Ekim kutlama töreninde, davetliler Cumhuriyete daha iyi sahip çıkma sözü verdi.
Davetlileri girişte karşılayan Büyükelçi Mehmet Dönmez, Atatürk posteri ve Türk bayrağı önünde hepsiyle ayrı fotoğraf çektirdi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın mektubu okunduktan sonra İstiklal Marşı söylendi. Davetliler arasında 7 yaşındaki Aşkın Ramazan Bozkurt dikkat çekti. Üzerinde Türk bayrağı tişörtü ile törene annesi Selvi Bozkurt ile katılan Aşkın Ramazan Bozkurt, Büyükelçi Dönmez ile Türk bayrağı önünde poz verdi. Büyükelçi Mehmet Dönmez yaptığı konuşmada, Ermenek’deki maden faciasından duyulan üzüntüyü dile getirdi. Dönmez, "Bizim en büyük bayramımız olan 91 inci Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum" dedi. Büyükelçi Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm dış temsilcilikler aracılığı ile mesaj gönderdiğini belirterek, Erdoğan’ın tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığını söyledi. Müzik Öğretmeni Erol Sarıkaya da gençlere 29 Ekim’in önemini ve Atatürk’ün müziğe verdiği önemi anlattı ve İstiklal marşının doğru okunması gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.