Kosova Büyükelçisi Ozan, Kosova Hükümetinin Kurulmasına Yönelik Çağrida Bulundu

KOSOVA'da 8 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından halen hükümetin kurulmamasıyla ilgili mikrofonlarına konuşan Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan, Kosova'da biran önce kurumların oluşturulmasına ve seçimlerden...

31 Ekim 2014 Cuma 18:47
Kosova Büyükelçisi Ozan, Kosova Hükümetinin Kurulmasına Yönelik Çağrida Bulundu






KOSOVA'da 8 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından halen hükümetin kurulmamasıyla ilgili mikrofonlarına konuşan Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan, Kosova'da biran önce kurumların oluşturulmasına ve seçimlerden sonra ülkenin girdiği siyasi krizin üstesinden gelmesine yönelik çağrıda bulundu.
Ozan açıklamasında şunları söyledi:
"Biz genç ve dost Kosova devletinin kardeşi bir ülke olarak Kosova'da kurumların başta Parlamento olmak üzere hükümetin bir an önce kurulması ve işler hale gelmesinin Kosova'nın geleceği açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde birkaç hafta içerisinde bu sorun atlatılır ve Kosova olumlu ilerlemelerine devam eder."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.