Kosova’da bahar, yerini kar yağışına bıraktı

KOSOVA’nın büyük bölümünde dün akşam saatlerinde kar yağışı başladı ve kış yeniden yüzünü gösterdi. Yağışlı ve sğouk hava ülkedeki hayatı olumsuz etkiliyor. Başkent Priştine’de kar kalınlığı 15 cm’e...

06 Mart 2015 Cuma 17:47
Kosova’da bahar, yerini kar yağışına bıraktı






KOSOVA’nın büyük bölümünde dün akşam saatlerinde kar yağışı başladı ve kış yeniden yüzünü gösterdi. Yağışlı ve sğouk hava ülkedeki hayatı olumsuz etkiliyor.
Başkent Priştine’de kar kalınlığı 15 cm’e ulaşırken, hava sıcaklığı sıfırın altında -3 dereceye geriledi. Buzlanma nedeniyle son 24 sat içerinde Kosova genelinde 56 trafik kazası meydana geldi.
TÜM MAÇLAR İPTAL
Kosova Futbol Federasyonu, kötü hava şartları nedeniyle Raiffeisen Süperligi ilkbahar döneminin ikinci hafta maçlarını ve Kosova Birinci Futbol Ligi başlangıç maçlarını bir hafta erteleme kararı aldı.
ANTON FIRTINASI KOSOVA’DA DA ETKİSİNİ GÖSTERDİ
Berlin Üniversitesi’nin Anton olarak isimlendirilen fırtınanın Kosova dahil tüm Balkan ülkelerini etkisi altına aldığı bildirildi. Uydu fotoğrafları, siklonun İtalya üzerinde kuvvetlenmeye başladığını ve Kosova’da ise kar yağışları ile etkisini gösterdiğini işaret ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.