Kosova'da Sırbistan Ürünlerine Boykot Çağrisi

Turan KASAP/PRİŞTİNE, () - KOSOVA İşletmeler İttifakı Başkanı Agim Şahini, Sırbistan ürünlerini boykot etmeleri için vatandaşlara çağrıda bulundu. Şahini, hatta Kosova'yı tanımayan ülkelerin ürünlerinin de boykot edilmesi gerektiğini...

22 Ekim 2014 Çarşamba 14:15
Kosova'da Sırbistan Ürünlerine Boykot Çağrisi






Turan KASAP/PRİŞTİNE, () - KOSOVA İşletmeler İttifakı Başkanı Agim Şahini, Sırbistan ürünlerini boykot etmeleri için vatandaşlara çağrıda bulundu. Şahini, hatta Kosova'yı tanımayan ülkelerin ürünlerinin de boykot edilmesi gerektiğini söyledi. Kosova'da 15 Ekim tarihinde başlayan 'Ben yerli ürünleri alıyorum, ya siz' adlı kampanyanın 28 Kasım gününe kadar devam edeceğini belirten Agim Şahini yaptığı açıklamada, tüketicilerin yerli ürünleri tercih etme konusunda önemli mesafe alacaklarını umut ettiklerini söyledi. Söz konusu kampanyanın 2003 yılından bu yana devam ettiğini hatırlatan Şahini, benzeri kampanyaların Makedonya, Karadağ, Arnavutluk, Türkiye gibi ülkelerde de düzenlendiğine işaret etti. Kampanya ile yerli ürünlerin tüketiminde yüzde 30'luk bir artışın sağlanması hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.