Latin Amerika Parlamentosu’ndan ‘Ermeni Soykırımı’ kararı

Canan KAYA/ BUENOS AIRES, ()-Latin Amerika Parlamentosu Parlatino, Ermeni soykırımını tanıyan bir yasa tasarısını kabul etti. Parlatino 31 Temmuz'da Panama'da yapılan olağan toplantısında, Ekvatorlu delegelerin sunduğu Ermeni Soykırımı’nı...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:39
Latin Amerika Parlamentosu’ndan ‘Ermeni Soykırımı’ kararı






Canan KAYA/ BUENOS AIRES, ()-Latin Amerika Parlamentosu Parlatino, Ermeni soykırımını tanıyan bir yasa tasarısını kabul etti.



Parlatino 31 Temmuz'da Panama'da yapılan olağan toplantısında, Ekvatorlu delegelerin sunduğu Ermeni Soykırımı’nı tanıyan yasa taslağını oybirliğiyle kabul etti.



Arjantinli haber sitesi Prensa Armenia, tasarının onaylanmasında Parlatino Dönem Başkanı Meksikalı Senatör Blanca Alcala, Arjantinli senatör Liliana Fellnerr, Uruguaylı milletvekili Alfredo Asti ve Bolivya Parlamentosu Milletvekili Edgar Mejia Aguilar'in önemli bir rol oynadıklarını yazdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.