Mali’de restorana makineli tüfek ve el bombaları ile saldırı: 5 ölü

Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan bir restorana makineli tüfek ve el bombaları kullanılarak yapılan saldırıda 5 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. La Teras adlı restoranda gerçekleşen saldırıda bir Fransız ve 2 Mali vatandaşının öldürüldüğü...

07 Mart 2015 Cumartesi 11:25
Mali’de restorana makineli tüfek ve el bombaları ile saldırı: 5 ölü






Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan bir restorana makineli tüfek ve el bombaları kullanılarak yapılan saldırıda 5 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

La Teras adlı restoranda gerçekleşen saldırıda bir Fransız ve 2 Mali vatandaşının öldürüldüğü bildiriyor. Yakındaki bir sokakta arabasına el bombası atılan bir Belçikalının da öldüğü ifade ediliyor. Saldırıda yaralanan bir Avrupa vatandaşının ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

Saldırganların olay yerinden kaçtığı ancak olayla bağlantılı olabileceği bildirilen iki kişinin yakalandığı açıklandı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande saldırıyı "korkakça" olarak niteledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.