Markette cinsel ilişki kuran genç kıza arkadaşlık teklifi yağıyor

Markette erkek arkadaşı ile cinsel ilişkiye giren İngiliz genç kızın videosu başına dert oldu. Ülkeyi terk etmeye hazırlanan genç kıza dünyanın bir çok yerinden arkadaşlık isteği yağıyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 19:01
Markette cinsel ilişki kuran genç kıza arkadaşlık teklifi yağıyor






Markette cinsel ilişki kuran genç kıza arkadaşlık teklifi yağıyor


İngiltere'nin en büyük süper marketlerinden birinde erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren 19 yaşındaki genç kıza dünyanın çok sayıda yerinden arkadaşlık isteği yağıyor. Skandal ilişkiye ait görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından İngiltere'nin en tanınmış yüzleri arasına giren Caitlyn Kirby adlı genç kız, durumdan rahatsız olduğunu belirterek ülkeyi terk etmek istediğini söyledi..

VİDEOLARI BAŞINA DERT OLDU

Markette cinsel videosunun internette çığ gibi yayılmasının ardından olayın kahramanı Caitlyn Kirby adlı 19 yaşındaki genç kız, skandal ilişkinin yeni tanıştığı erkek arkadaşıyla başına dert açtığını söyledi.
İngiltere'nin en büyük bir süpermarket zincirlerinden birinde yaşanan cinsel ilişki skandalının kahramanlarından olan 19 yaşındaki Caitlyn Kirby yaşananlarla ilgili konuştu. Genç kadın ülkeyi terk etmek istediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de bulunan büyük bir süpermarket zincirinin ofisinde cinsel ilişkiye girerlerken çekilen videoları internete sızdırılan 19 yaşındaki Caitlyn Kirby, olay ile ilgili konuştu. Bir anda ülkenin gündemine oturan genç kız Brezilya'ya kaçmak istediğini ve o günden beri ailesinin kendisini "Norwich'in Kim Kardashian'ı" olarak adlandırdığını söyledi.

Yaşanan olayı delilik olarak nitelendiren Caitlyn, video viral hale geldikten sonra ne yapacağını şaşırmış. Bu çılgınlık anının hayatını kontrol dışına çıkarttığını anlatan genç kız, "Bu anlık bir şeydi ve tamamen çılgınlıktı" açıklamasında bulundu.

BİR KAÇ HAFTA FLÖRT ETTİK AMA CİDDİ BİR ŞEY DEĞİLDİ


35 yaşındaki üretim müdürü Neville Fox ile ofiste yaşadıkları olaydan sonra, Neville'in 54 yaşındaki sevgilisinden ayrıldığı açıklandı. "Aptalca bir hata yüzünden yüksek bir bedel ödedim" diyen Caitlyn, bir kaç hafta boyunca iş yerinde flört ettiklerini ama bunun ciddi bir şey olmadığını ifade etti.

Genç Tesco çalışanı sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk hamleyi Neville yaptı. Ben de onunla beraber ilerledim. O benden daha yaşlıydı ve olabilecekleri benden daha iyi bilmesi gerekiyordu ama ben de bunu yapmamalıydım."

Neville'in sevgilisine karşı maçup olduğunu ve kendini bu sebeple çok kötü hissettiğini söyleyen genç kız, videonun tüm dünyada izlenmiş olmasından dolayı da çok üzgün.

ERKEKLER ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERİYOR

Şirket yönetimi tarafından çiftin işten el çektirildiği ve haklarında soruşturma açılacağı açıklandı. Tüm olanlardan kurtulmak için Brezilya'ya taşınmayı düşünen Caitlyn, yapılan yorumlardan sonra tüm sosyal medya hesaplarını silmek zorunda kalmış. Genç erkeklerden pek çok arkadaşlık isteği alan kadın, her şeyin kontrolden çıkmasından şikayetçi.

Genç kız, 16 yaşında okulu terk ettiğinden beri çalıştığı Tesco'dan özür diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.