Marketten uçak bileti alıp vizelerini uzatıyorlar

Enis AKSU / Bangkok () Tayland'daki 7-Eleven adlı marketlerde yapılan bir çok şeyin yanına bir de uçak bileti rezervasyonu ve bilet satın alma eklendi. Tayland'daki marketler zinciri 7-Eleven'in 10 bine yakın marketi bulunuyor. Bu marketler Türkiye'deki...

21 Nisan 2015 Salı 13:08
Marketten uçak bileti alıp vizelerini uzatıyorlar






Enis AKSU / Bangkok () Tayland'daki 7-Eleven adlı marketlerde yapılan bir çok şeyin yanına bir de uçak bileti rezervasyonu ve bilet satın alma eklendi. Tayland'daki marketler zinciri 7-Eleven'in 10 bine yakın marketi bulunuyor. Bu marketler Türkiye'deki alışılmışın çok dışında ve 7 gün 24 saat açık. Ayrıca bu marketlerde hamburgerden sıcak kahveye, bebek bezinden toplu iğneye, okul araç gereçlerinden soğuk içeceklere kadar aklınıza gelebilecek her şey satılıyorken, bunların yanı sıra fatura ödeme, cep telefonu kontörü yükleme gibi bir çok hizmeti de veriliyor. Bir kaç ay önce ülkede yaşayan yabancıların her 90 günde bir yaptıkları vize uzatmalarının son işlemlerde tamamlanıp artık bu marketlerde yapılacağı duyurulmuştu. Bugün marketlerine bir yenilik daha eklediler ve artık 7-Eleven'lardan uçak bileti rezervasyonu ve bilet satın alma işlemi yapılabilinecek. 7-Eleven'ların sahibi olan CPF Grup, Tayland'ın en büyük holdingi ve CP Standart adıyla 30 yıla yakın süredir Türkiye'de yumurta, tavuk eti ve yem ticareti yapıyor. 7-Eleven'lar kadar detaylı olmasa da CP Şef adıyla 500'e yakın marketiyle Türkiye'de de faaliyet gösteriyor. Bu marketlerde de Tayland'daki gibi market ötesi işlemler yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.