MHP'liler Almanya'da Oberhausen Arena'da liderleri Devlet Bahçeli'yi bekliyorlar

  Almanya'nın Oberhausen kentinde düzenlenen “Kutlu Yürüyüş Şöleni” adlı miting için ülkücüler König-Pilsener Arena salonunu doldurdular. Almanya'nın farklı kentlerinden ve komşu ülkelerden gelen yaklaşık 13 bin MHP'li...

26 Nisan 2015 Pazar 15:07
MHP'liler Almanya'da Oberhausen Arena'da liderleri Devlet Bahçeli'yi bekliyorlar






 

Almanya'nın Oberhausen kentinde düzenlenen “Kutlu Yürüyüş Şöleni” adlı miting için ülkücüler König-Pilsener Arena salonunu doldurdular. Almanya'nın farklı kentlerinden ve komşu ülkelerden gelen yaklaşık 13 bin MHP'li Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yapacağı konuşmayı bekliyorlar. Salonda zaman zaman, “Devletin başına Devlet gelecek”, “ Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ve MHP'nin seçim şarkıları yükseliyor. Salondaki MHP'liler açtıkları dev bayrakları elden ele dolaştırıyorlar. Oberhausen Arena'da sahnenin arkasında Türk ve Alman bayraklarının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk, Merhum Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin posterleri asılı. Katılımcılarda gençlerin ağırlıkta olduğu görülüyor. Miting öncesinde kameralarına konuşan MHP'liler, artık partilerinin iktidar olmasını bekledikleri ifade ettiler. Dün Düsseldorf'ta miting düzenleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Almanya'da seçim startı veren ikinci lider Devlet Bahçeli oldu. 3 Mayıs'ta ise AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Dortmund'da miting yapacak.

Almanya'daki yaklaşık 1 milyon 400 bin seçmen 8-31 Mayıs tarihleri arasında 13 noktada kurulacak sandıklarda oy kullanacak.

Görüntü dökümü:

-Salona girişten görüntüler

-MHP'lilerle röportajlar

-Salondan görüntüler

Haber- kamera: Hakan AYTAŞ- Temel ELCİVAN (OBERHAUSEN)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.