Milletvekili adayının seçim reklamı tıklanma rekorları kırıyor

Kanada'da önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek olan parlamento seçimlerinde bağımsız aday olarak seçimlere katılacak olan Wyatt Scott'un gerçekleştirdiği anons herkesi şaşırttı. Wyatt Scott kendini tanıttığı seçim reklamında milletvekili...

12 Ağustos 2015 Çarşamba 12:49
Milletvekili adayının seçim reklamı tıklanma rekorları kırıyor






Kanada'da önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek olan parlamento seçimlerinde bağımsız aday olarak seçimlere katılacak olan Wyatt Scott'un gerçekleştirdiği anons herkesi şaşırttı. Wyatt Scott kendini tanıttığı seçim reklamında milletvekili seçilmesi halinde dragon ve robotlara karşı mücadele edeceği sözü verdi. Scott'un 30 saniye tutan reklamı sosyal medyada en fazla tıklanan video oldu. "Meclise koşuyorum" başlığını verdiği videoda, dev bir ördeğin üzerinde uçarken, "Ben Wyatt Scott. Görevim Kanada için mücadele etmektir" sözleri eden milletvekili adayı aşağı atlayıp hayali bir dragonu kılıcı ile öldürüyor. Scott'un bu seçim anonsunun geleneksel seçim konuşmaları yaparak oy toplamaya çalışan diğer adaylardan çok daha fazla ilgi gördüğü belirtiliyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.