Moskova'da bombacı kedi alarmı; Rus polisi bu kediyi arıyor

Rusya canlı bomba olduğu iddia edilen bir kedinin peşine düştü. Sahibi tarafından yapılan ihbar üzerine Moskova polisi üzerine plastik bomba yerleştirilen kediyi her yerde arıyor.

19 Şubat 2016 Cuma 22:15
Moskova'da bombacı kedi alarmı; Rus polisi bu kediyi arıyor






Moskova'da bombacı kedi alarmı; Rus polisi bu kediyi arıyor

Suriye'de binlerce masum sivili katleden Ruslar, en küçük bomba ihbarını bile abartarak işleme koyuyor. Kimliği açıklanmayan bir adamın 'Kedisinin canlı bomba haline getirildiğini iddi ederek polisten yardım istemesi Moskova'yı ayağa kaldırdı. Rus polisinin ciddiye aldığı eylemin bir benzeri daha önce Türkiye'de terör örgütü PKK'lılar tarafından eşeklerle gerçekleştirilmişti.

POLİS BOMBACI KEDİYİ ARIYOR

Sputnik’in Rus Life News televizyonundan aktardığı habere göre, kimliği açıklanmayan bir adam, polisi arayarak, üzerine plastik patlayıcı bağladığını söylediği kedisini bulmak için yardım istedi.

Nitekim televizyona bilgi veren bir polis yetkilisi, "Kedinin sahibi bizi arayıp, kedisinin nerede olduğunu bilmediğini belirterek onu bulmak için yardımımızı istedi" dedi.

BOMBACI KEDİ ÜNİVERSİTE VE METRODA GEZİNİYOR

Kedinin evde yaşamadığı ve genelde Moskova Devlet Üniversitesi ya da metroda gezindiği belirtiliyor. Bu nedenle polisin verdiği bilgiye göre Moskova metrosu personeli de arama çalışmalarına katılıyor.

Bu arada polisi arayıp kedisinin bedenine patlayıcı sardığını söyleyen kişinin, telefon şakası yapıp yapmadığı ya da plastik patlayıcıyı nasıl edinmiş olabileceği konusunda bir bilgi bulunmuyor. Polis, bu kişinin akıl sağlığından şüphe edip etmediğine dair bilgi vermedi.
Son Güncelleme: 19.02.2016 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.