Motosiklet Sürücüsü Ateş Topuna Döndü

ÇİN’in Zhejiang Eyaleti'ne bağlı Quzhou kentinde bir otomobille çarpışan motosiklet alev alınca hem motosiklet hem de sürücüsü bir anda ateş topuna döndü. Güvenlik kameraları ile kaydedilen kaza, 32 yaşındaki Feng Ku yönetimindeki...

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:17
Motosiklet Sürücüsü Ateş Topuna Döndü






ÇİN’in Zhejiang Eyaleti'ne bağlı Quzhou kentinde bir otomobille çarpışan motosiklet alev alınca hem motosiklet hem de sürücüsü bir anda ateş topuna döndü.
Güvenlik kameraları ile kaydedilen kaza, 32 yaşındaki Feng Ku yönetimindeki motosikletin işlek kavşaklardan birinde bir otomobile kafadan çarpması ile oldu. Çarpışmanın etkisiyle yerde metrelerce sürüklenen motosikletin delinen deposundan boşalan benzin sürtünme sırasında çıkan kıvılcımlarla birlikle alev aldı. Motosiklet sürücüsü de motorla birlikte alev topuna döndü ancak ayağa kalkarak koşmaya başladı.
Çervdekiler koşarak sürücünün üstüne ceket atarak kurtardı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü kazayı hafif yaralarla atlattı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.