Muhafazakar Partili Klaestrup erkek dergisine kapak oldu

Ünsal TURAN / KOPENHAG () DANİMARKA'da seksi pozları ile dikkat çeken ve tüm dünya basınına malzeme olan Muhafazakar Partili Nikita Klaestrup, erkek dergisine mandemagasniet M!'ye kapak oldu. Son olarak partisinin gençlik teşkilatı tarafından...

21 Nisan 2015 Salı 15:52
Muhafazakar Partili Klaestrup erkek dergisine kapak oldu






Ünsal TURAN / KOPENHAG () DANİMARKA'da seksi pozları ile dikkat çeken ve tüm dünya basınına malzeme olan Muhafazakar Partili Nikita Klaestrup, erkek dergisine mandemagasniet M!'ye kapak oldu. Son olarak partisinin gençlik teşkilatı tarafından düzenlenen 110'uncu yıl kutlamalarında giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine çeken Nikita Klaestrup, "Benim için bu gerçekleşen bir Lolandiya rüyası" dedi. Nikita Klaestrup, dergiye poz verme konusunda biraz tereddüt ettiğini ancak sonra kararını vererek kameraların önüne geçtiğini belirterek "Teklif aldığımda önce tereddüt ettim. İnsanların yine kendilerini seksi pozlarımla provoke ettiğimi düşünecekleri aklıma geldi ama kim ne derse desin benim için kendi kararlarım önemli diye düşündüm ve teklife evet dedim. Pozları verdikten sonra Berlinske gazetesi benim yaşantımla ilgili bir yazı yazmamı istedi. İnsanların güzel bir dış görünüş ile entelektüel iç yapısı arasında seçim yapması gerekmediğini anlattım" dedi. Instagram'ın da önümüzdeki günlerde ön sayfasında reklam olarak kullanmaya başlayacağı Nikita Klaestrup'un poz verdiği erkek dergisi bu hafta sonu satışa çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.