Münihli Anıl’ın hayali gerçek oldu

ALMANYA’nın Münih kentinde 24 yaşındaki Anıl Çıra, yıllardan bu yana hayali olan ilk solo konserini verirken beğenildi. Amatör bir koroda şarkı söyleyen Anıl Çıra, 2005 yılında koroda söylediği ilk solo şarkı olan "Nasıl...

08 Mart 2015 Pazar 11:40
Münihli Anıl’ın hayali gerçek oldu






ALMANYA’nın Münih kentinde 24 yaşındaki Anıl Çıra, yıllardan bu yana hayali olan ilk solo konserini verirken beğenildi.
Amatör bir koroda şarkı söyleyen Anıl Çıra, 2005 yılında koroda söylediği ilk solo şarkı olan "Nasıl geçti habersiz?" adlı şarkı ile Münih'teki Türkler'in sevgisini kazandı. 10 yıl  önceki ilk çıkışı nedeniyle ismini 'Onuncu yıl' verdiği ilk profesyonel solo konseriyle hayalini gerçekleştiren Anıl Çıra performansı ile yeni hayran kitleleri ile kazandı. Anıl Çıra’nın anne ve babasının desteğiyle verilen ilk konsere, aralarında Münih Başkonsolosu Mesut Koç’un da bulunduğu müzikseverler konser salonunu doldurdu.
PROFESYONEL MÜZİSYENLERLE
Müzik adamı Önder İntepe’nin yönettiği profesyonel müzisyenlerden oluşan dev bir orkestra ve vokal grubu eşliğinde sahne alan Anıl Çıra’nın yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Anıl çıra, Türk Sanat Müziği eserlerini başarı ile yorumlarken, popüler parçalarla izleyenler coşturdu. Genç sanatçı sesinin yanı sıra sempatik davranışlarıyla izleyenlerin gönlünü kazandı. Anıl Çıra, "Herkesin hayatta gerçekleştirmek istediği bir hayali vardır. Bu gece de benim hayalimdi, çok heyecanlıyım. Sesimi Münih dışında da herkese duyurmak istiyorum, çünkü sesime ve müzik eğitimime güveniyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.