Münih’te 3. DİTİB kitap sergisi camide açıldı

Ahmet İNCEL MÜNİH () – Münih Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Merkez Camisi’nin organize ettiği 3. ‘Kitap Sergisi’ açıldı. 12 Nisan’a kadar sürecek olan serginin açılış kurdelesini, Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Din...

27 Mart 2015 Cuma 21:59
Münih’te 3. DİTİB kitap sergisi camide açıldı






Ahmet İNCEL MÜNİH () – Münih Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Merkez Camisi’nin organize ettiği 3. ‘Kitap Sergisi’ açıldı. 12 Nisan’a kadar sürecek olan serginin açılış kurdelesini, Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal, Eğitim Ataşesi Prof. Dr. İlyas Öztürk ve DİTİB Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) İşletme Müdürü Melih Külahçı kesti. Sergide Başkonsolos Mesut Koç'a, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Stratejik Derinlik” adlı kitabı hediye edildi. Sergiyi organize eden DİTİB Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) Güney Bavyera Temsilcisi Önder Yıldız ise sergide Türkçe ve Almanca iki binin üzerinde kitap bulunduğunu hatırlatarak, Sergimizde sadece dini kitaplar değil, en son çıkan güncel yayınlar, çocuk kitapları ve Almanca kitaplar da bulunmaktadır. Ayrıca, tüm hac ve umre malzemeleri de bulunuyor. Tüm Münihliler'i sergimize bekliyoruz dedi. Saat 10 ile 20 arası açık olacak olan serginin bu yıl ki sloganı „Oku-Okut“ olacak. Sergi boyunca düzenlenecek etkinliklerle Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat ve Ebru sanatı tanıtılacak. Münihliler ilk gününde sergiye ilgi gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.