Münih’te Doğan Dördüzler Yakında Taburcu Edilecek

ALMANYA’nın Münih kentindeki Harlaching Kliniği’nde ağustos ayında dünyaya gelen dördüzlerin durumlarının iyi olduğu ve bu ay ortalarında taburcu olacakları açıklandı. Annenin hamileliğinin 25. haftasında sezaryenle, Raya 740...

02 Kasım 2014 Pazar 10:39
Münih’te Doğan Dördüzler Yakında Taburcu Edilecek






ALMANYA’nın Münih kentindeki Harlaching Kliniği’nde ağustos ayında dünyaya gelen dördüzlerin durumlarının iyi olduğu ve bu ay ortalarında taburcu olacakları açıklandı.
Annenin hamileliğinin 25. haftasında sezaryenle, Raya 740 gram, Danya 680 gram, Ali 790 gram ve Khalid 740 gram dünyaya gelmişti. Abu Dhabili anne ve babanın dördüzlerinin 11 Ağustos’ta gerçekleştirilen doğumu riskli olmasına rağmen başarılı geçmişti. Ailenin doğumun riskinin bilinciyle Harlaching Kliniği’ne geldikleri belirtildi. Klinikteki doktorların ilk kez böyle bir doğuma şahit olduklarını söyledikleri ve doğum esnasında 33 doktor ve hemşirenin görev yaptığı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.