Nisan sonuna kadar Ebola’ya çare bulunacak

DÜNYA Sağlık Kuruluşu’ndan (OMS) yapılan açıklamaya göre, Ebola virüsü yüzünden 9 ülkede 9 bin 177 kişi hayatını kaybetti. Eboladan en fazla etkilenen ülkeler ise Sierra Leone, Liberya ve Yeni Gine olarak açıklandı. 2013 yılında...

17 Şubat 2015 Salı 18:25
Nisan sonuna kadar Ebola’ya çare bulunacak






DÜNYA Sağlık Kuruluşu’ndan (OMS) yapılan açıklamaya göre, Ebola virüsü yüzünden 9 ülkede 9 bin 177 kişi hayatını kaybetti. Eboladan en fazla etkilenen ülkeler ise Sierra Leone, Liberya ve Yeni Gine olarak açıklandı. 2013 yılında ortaya çıkan Ebola, son iki haftadır Yeni Gine’de yükselişe geçti.
Virüs hakkındaki araştırmalar ise Amerika, Fransa, Almanya ve İsviçre’de devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren bilim adamları virüsün yapısını en geç 15 Nisan’a kadar tam olarak keşfedeceklerini ve aşısının da Nisan sonunda uygulanmaya başlayacaklarını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.