Nürnberg'den Türkiye'deki engelli vatandaşlara destek

TANER TÜZÜN / NÜRNBERG - - Merkezi Nürnberg'de bulunan Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu, Türkiye'ye tekerlekli sandalyeler göndererek, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Konfederasyon Başkanı Cengiz Hocazade birçok ülkede...

21 Nisan 2015 Salı 15:27
Nürnberg'den Türkiye'deki engelli vatandaşlara destek






TANER TÜZÜN / NÜRNBERG - - Merkezi Nürnberg'de bulunan Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu, Türkiye'ye tekerlekli sandalyeler göndererek, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Konfederasyon Başkanı Cengiz Hocazade birçok ülkede şubeleri olduğunu belirterek, Türkiye'de Kaymakamlıklar ve resmi kuruluşlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini tespit ettikleri akülü veya aküsüz sandalyeleri THY ve TIR 'larla ücretsiz gönderdiklerini söyledi. Hocazade, şimdiye kadar Türkiye'ye 200 adet sandalye ilettiklerini vurgu yaparak, iki adet sandalyeyi de Viyana'ya göndereceklerini belirtti. ANNE OLARAK ENGELLİLERİN IZDIRABINI ANLIYORUM Elele Konfederasyonu ikinci Başkanı Türkan Altınışık da bir anne olarak engellerinin ıstırabını anlıyorum şeklinde konuşarak, Biz her zaman yardıma hazırız dedi. ENGELLİLERDEN SORUMLU ENGELLİ Elele Engelliler Konfederasyonu, Engellilerden sorumlu Mesut Bulan da kendisi gibi engellilere yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, yardım bizim görevimiz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.