O iddialara Rusya'dan açıklama geldi

 Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye’nin PKK terör örgütünün uzantısı olarak gördüğü PYD/YPG kontrolündeki Afrin bölgesinde açılacak olanın “üs değil”, “Ateşkes izleme merkezi” olacağını bildirdi.

20 Mart 2017 Pazartesi 18:58
O iddialara Rusya'dan açıklama geldi






O iddialara Rusya'dan açıklama geldi
   Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye’nin PKK terör örgütünün uzantısı olarak gördüğü PYD/YPG kontrolündeki Afrin bölgesinde açılacak olanın “üs değil”, “Ateşkes izleme merkezi” olacağını bildirdi. Türkiye-Rusya ve İran arasında bu yılın başında Moskova’da varılan anlaşma uyarınca, üç ülke Suriye’de varılan ateşkesin izlenmesi için mekanizmalar oluşturmuşlardı. Rus Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada da, Afrin’de kurulacak olanan “Suriye’deki ateşkesi izleme merkezinin bir şubesi” olacağı bildirildi.
Son Güncelleme: 20.03.2017 19:04
Anahtar Kelimeler:
YPGRusya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.