O pilot çalışamaz raporunu gizlemiş (EK FOTOĞRAF)

Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağı kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz’in evinde yapılan aramada ele geçirilen önemli belgenin sağlık raporu olduğu ortaya...

27 Mart 2015 Cuma 15:10
O pilot çalışamaz raporunu gizlemiş (EK FOTOĞRAF)






Ahmet YILDIRIM – DORTMUND /

Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağı kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz’in evinde yapılan aramada ele geçirilen önemli belgenin sağlık raporu olduğu ortaya çıktı. Frankfurter Allgemeine gazetesinde yeralan habere göre, savcılık tarafından pilotun Düsseldorf ve Montabaur’daki evinde yapılan aramada Lubitz’in sağlık durumunun elverişli olmadığını belirten iş göremez raporu yırtılmış halde bulundu. Rapora göre, Lubitz’in kaza günü de çalışmaması gerekiyordu.

Savcılık açıklamasına göre, aramalarda Andreas Lubitz’in politik ya da dini nedenlere bağlı olarak uçağı düşürdüğüne dair herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Aynı şekilde intihar edeceğine dair bir bilgi de bulunamadı. Ancak, savcılık açıklamasına göre, yırtık halde doktor raporu bulundu. Lubitz’in iş göremez raporunu işvereninden ve arkadaşlarından sakladığı belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.