O pilot gözlerinden de rahatsızmış

 Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / - Germanwings uçağını bilerek düşüren ve 150 kişinin ölümüne neden olan pilot Andreas Lubitz’in gözlerinin de rahatsız olduğu iddia edildi. New York Times ve La Figaro gazetelerinin bildirdiğine...

29 Mart 2015 Pazar 12:17
O pilot gözlerinden de rahatsızmış






 Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / - Germanwings uçağını bilerek düşüren ve 150 kişinin ölümüne neden olan pilot Andreas Lubitz’in gözlerinin de rahatsız olduğu iddia edildi. New York Times ve La Figaro gazetelerinin bildirdiğine göre, Lubitz gözlerinden rahatsızdı. Fransız bir yetkiliye dayandırılan haberde, Andreas Lubitz’in yüzde 30 görme kaybı olduğu ve tedavi gördüğü belirtiliyor.

Süddeutsche Zeitung gazetesinin bildirdiğine göre, Lubitz son dönemde Düsseldorf Üniversite Hastanesi’nde tedavi gördü. Hastane yetkililerinin de doğruladığı tedavinin ne olduğu konusunda ise ayrıntı verilmiyor.


Lubitz’in evinde yapılan aramalarda anti depresif hapların da bulunduğu dile getirilirken, Lubitz’in dosyasının incelenmesiyle başka detayların da ortaya çıkma ihtimaline dikkat çekildi.

Andreas Lubitz’in dosyasında düzenli olarak doktor kontrolünden geçmesi gerektiğine işaret eden “SIC” kodunun bulunduğu ortaya çıkmıştı. Federal Havacılık Dairesi, soruşturmayı yürüten Fransız savcıya bilgi vermek amacıyla Lufthansa’dan Lubitz’in dosyasını istemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.