Önce kendi mezarını kazdırdılar sonra kafasını kestiler

  DIŞ HABER - Propaganda amacıyla her fırsatta vahşi infaz görüntülerini yayınlayan IŞİD, vahşet görüntülerine bir yenisini ekledi. Örgüt militanları casuslukla suçlanan bir Suriyeliye önce kendi mezarını kazdırdılar, sonra da...

29 Mayıs 2015 Cuma 10:19
Önce kendi mezarını kazdırdılar sonra kafasını kestiler






Önce kendi mezarını kazdırdılar sonra kafasını kestiler


Propaganda amacıyla her fırsatta vahşi infaz görüntülerini yayınlayan IŞİD, vahşet görüntülerine bir yenisini ekledi. Örgüt militanları casuslukla suçlanan bir Suriyeliye önce kendi mezarını kazdırdılar, sonra da kurbanın kafasını keserek infaz ettiler.

IŞİD tarafından yayınlanan ve profesyonelce kurgulandığı gözlenen görüntülerde, adının Ziyad Abdül El Ebu Tarık olduğunu söyleyen, turuncu renkte mahkum giysileri içindeki Suriyeli, örgüt aleyhine casusluk yaparken yakalandığını itiraf ediyor.

Kurban daha sonra çölün ortasında kazma ve kürekle kendi mezarını kazıyor ve ardından IŞİD bayrağı taşıyan beyaz jip geliyor ve esirin başı kesiliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ…

Mahkumun itiraf konuşması

Mahkumun mezar kazışı

Beyaz jipin gelişi ve infaz

(İH)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.