Pakistan'da uçak kazası, 47 yolcudan haber alınamıyor

Pakistan'da meydana gelen uçak kazasında 47 kişiden haber alınamıyor. Pakistan Hava Yolları'na ait yolcu uçağının bir dağa çarptığı açıklandı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 14:34
Pakistan'da uçak kazası, 47 yolcudan haber alınamıyor






Pakistan'da uçak kazası, 47 yolcudan haber alınamıyor

Bir haftada ikinci büyük uçak kazası. Kasım ayının son gününde Brezilya'da meydana gelen uçak faciasının ardından, dünya bu kez de Pakistan'da dağa çarpan yolcu uçağı haberiyle sarsıldı.
BBC'nin haberine göre Pakistan'ın kuzeyinde bulunan Chitral kentinden başkent İslamabad'a gitmek üzere havalanan Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait PK-661 sefer sayılı yolcu uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra Havelian yakınlarında yere çakıldı.

Ülkedeki yerel haber kanalları, uçakta 47 yolcunun bulunduğunu açıkladı. Uçak, yerel saatle 16.30'da radardan çıkmıştı.
 
8 GÜN ÖNCE BREZİLYA UÇAĞI DÜŞMÜŞTÜ

Brezilya'nın önde gelen futbol takımlarından Chapecoense'nin oyuncularının aralarında bulunduğu 81 kişiyi taşıyan yolcu uçağı 29 Kasım'da Kolombiya'nın Medellin kenti yakınlarında düşmüştü.

Kolombiya'da düşen Brezilyalı futbol takımı kafilesini taşıyan uçağın kutularına ulaşılmış uçağa son anda binmekten vazgeçen 4 kişinin ortaya çıkmasıyla ölü sayısı 71 olarak açıklanmıştı.

Brezilya ekibi Chapecoenseli futbolcuların hayatını kaybettiği uçak kazası tüm dünyada büyük üzüntü yaratmıştı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.