Paris Opera Meydanı’nda Kutlu Doğum etkinliğinde barış dostluk gülleri dağıtıldı

    Fransa’nın başkenti Paris’te Mevlana Rumi Derneği, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Cumartesi günü öğleden sonra Opera Meydanı’nda gül dağıtma etkinliği düzenledi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen gül...

26 Nisan 2015 Pazar 14:29
Paris Opera Meydanı’nda Kutlu Doğum etkinliğinde barış dostluk gülleri dağıtıldı






 

 

Fransa’nın başkenti Paris’te Mevlana Rumi Derneği, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Cumartesi günü öğleden sonra Opera Meydanı’nda gül dağıtma etkinliği düzenledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen gül projesi Paris’in en işlek Opera binası karşında yer alan metro istasyonu çıkışında yapıldı.

Fransızca, İngilizce barış, sevgi mesajı içeren İslam alimlerinin sözlerinin yer aldığı güller bir gün öncesinden hazırlanıyor.

Türkiye'nin UNESCO nezdinde Daimi Temsilcisi Büyükelçi Hüseyin Avni Botsalı da gençlerin barış, dostluk mesajı verdiği Kutlu Doğum Haftası gül projelerine destek verdi. Gençlerle sohbet eden Botsalı sunulan gülü aldı.

Büyükelçi Botsalı “Dostluk, kardeşlik barışma ve sevgi için genç kızlarımız, erkeklerimiz, yavrularımız mensup oldukları Mevlana derneği ile bir iyi niyet girişimi başlatmışlar sevgiyle kucaklıyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü

Paris Opera Meydanı

Gül dağıtımı

detaylar

Haber Kamera Gülten Özbey PARİS

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.