Paris'te göçmenlere destek yürüyüşü

Gülten ÖZBEY - PARİS () Paris'te göçmen ve yasal oturum hakkına sahip olmayanlar için destek yürüyüşü düzenlendi. Şidettli yağmur nedeniyle katılım beklenen düzeyde gerçekleşmedi. Paris'te Gar Austerlitz karşısında bulunan göçmen...

27 Ağustos 2015 Perşembe 22:59
Paris'te göçmenlere destek yürüyüşü






Gülten ÖZBEY - PARİS () Paris'te göçmen ve yasal oturum hakkına sahip olmayanlar için destek yürüyüşü düzenlendi. Şidettli yağmur nedeniyle katılım beklenen düzeyde gerçekleşmedi. Paris'te Gar Austerlitz karşısında bulunan göçmen çadırlarının yer aldığı köprü altından başlayan destek yürüyüşü ÇumhuriyetMeydanında son buldu. Yürüyüş öncesi yapılan anonslar Arapça ve Fransızca yapıldı. Gare Austerlitz karşısında yer alan Gar Austerlitz ve Charlesde Gaulle Köprüsü arasında birkaç aydan beri göçmenler çok kötü koşullarda çadırlarda yaşıyor. Çadırlarda yaşayan göçmenlerin çoğunluğu Lübnan ve Sudan'dan.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.