Partisi ihraç etmek istedi, Tamer Sert tekrar başkan oldu

ALMANYA'nın Delmenhorst kentinde 'İslam Almanya'nın bir parçasıdır' konulu toplantı düzenlemek istediği için başta partisi FDP ile bazı gazetelerin psikolojik saldırılarına maruz kalan FDP Delmenhorst İl Başkanı Tamer Sert'e parti üyeleri...

27 Şubat 2015 Cuma 16:28
Partisi ihraç etmek istedi, Tamer Sert tekrar başkan oldu






ALMANYA'nın Delmenhorst kentinde 'İslam Almanya'nın bir parçasıdır' konulu toplantı düzenlemek istediği için başta partisi FDP ile bazı gazetelerin psikolojik saldırılarına maruz kalan FDP Delmenhorst İl Başkanı Tamer Sert'e parti üyeleri sahip çıktı.
Aşağı Saksonya Eyaleti Parti yönetimi tarafından ihraç istemiyle disipline verilen Tamer Sert Perşembe gecesi yapılan olağan genel kurulla tekrar başkanlığa seçildi. Üyeler Sert'e ayrıca eyalet ve federal delegelik yetkisi de verdi. Üyelerden büyük bir destek alan ve iki yıllığına tekrar FDP İl Başkanlığına Seçilen Sert, "Benim arkamda duran herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Riva Restoran'da düzenlenen genel kurulda Tamer Sert'in rakibi Thomas Heisig'e sadece 6 oy çıktı. Sert ise 15 oy aldı.
GENEL KURULDAN ‘İSLAM KONULU TOPLANTI YAPILSIN’ KARARI ÇIKTI
Sert konuyla ilgili şunları ifade etti:
"Demokratik bir ülkede bir toplantı yapılması zor değil, ancak konu İslam olunca piyasanın yüzü size dönüyor. Biz bu korkuların alınmasını istiyoruz. Buna ihtiyaç var. Genel kurulda da bu gündemdeydi. Genel kurul bu toplantının mutlaka yapılması kararı aldı. Bizde ileri ki günlerde bu toplantıyı daha çok konuşmacı ve farklı başlıklarla tekrar düzenleyeceğiz."
Sert partiden ihraç konusunda ise "Ben yanlış bir şey yapmadım. Parti tüzüğüne aykırı hareket etmedim. Eyalet yönetimi bu yönde karar almış ama bizim haberimiz yok. Gelişmeleri merakla bekliyorum" diye bilgi verdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.