Rus askeri rahatsızlanınca, imdadına Mehmetçik koştu

Rusya Deniz Kuvvetleri'ne ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için Türk Silahlı Kuvvetleri'nden tıbbi tahliye talebinde bulundu

09 Ocak 2018 Salı 23:12
Rus askeri rahatsızlanınca, imdadına Mehmetçik koştu






Rus askeri rahatsızlanınca, imdadına Mehmetçik koştu


Çanakkale geçişi sırasında rahatsızlanan Rus askerinin imdadına TSK koştu. Tıbbi tahliyesi yapılan askerin sağlık durumu iyi..

Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetleri'ne ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için Türk Silahlı Kuvvetleri'nden tıbbi tahliye talebinde bulundu


Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Ocak'ta, Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetleri'ne ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi esnasında rahatsızlanan bir personeli için tıbbi tahliye talebinde bulundu.

AA'nın haberine göre, Çanakkale Boğaz Komutanlığı tarafından mülki makamlarla kurulan koordine sonucunda, hasta personelin gemiden tahliye edilerek, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevki sağlandı.

Hastanede tedavisi devam eden personele, Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca görevlendirilen bir tabip subayı ve bir sağlık astsubayı refakat ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.