Ruslar, Türkmen köylerine Misket Bombası atıyor

Ruslar, Suriye'de terör örgütü IŞİD'i bırakıp Türkmenlere saldırıyor. Üstelik bu saldırılar sarasında BM tarafından kullanımı yasaklanan Misket Bombası kullanıyor.

24 Aralık 2015 Perşembe 08:07
Ruslar, Türkmen köylerine Misket Bombası atıyor






Ruslar, Türkmen köylerine Misket Bombası atıyor

Putin'in Türk düşmanlığı sınırları zorluyor. BM tarafından kullanımı yasaklanan Misket Bombası bu kez Suriye Türkmenleri'nin üzerine atılıyor. Bayır Bucak Türkmenleri ise kendilerine hala silah desteği verilmediğini belirterek umutlarının Türkiye'den gelecek destek olduğunu belirtiyor.

Rusya'ya ait uçaklardan atılan misket bombası taşıyan roketlerden biri arızalanınca korkunç gerçek ortaya çıktı. Türkmen Sancağı'nda yer alan görüntü ve bilgilere göre, Rus savaş uçakları, Rus donanmasından atılan bombaların ilk kez denendiği bildiriliyor. Suriye'deki kanlı iç savaş sırasında yeni geliştirdiği silahlarını test eden Rus ordusunun, bir türlü ele geçiremediği Türkmen köyleri çevresinde direniş sürüyor.
Ağır silahlarla defalarca vurulan Türkmen Dağı ve çevresinde aralarında tüm dünyada kullanımı yasaklanan Misket Bombası'nın yanısıra içeriğinin ne olduğu tam olarak bilinmeyen bombalar sürekli patlatılıyor. Önceki gün koyu sarı renkte iz çıkaran bir füzenin düştüğü bölgeyi kavurduğunu belirten görü tanıkları, İranlı milislerin de benzer roketlerle Türkmen köylerini bir hafta boyunca saldırdığını duyurdu.
Son Güncelleme: 24.12.2015 08:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.