Rusya: Teslimat süreci devam ediyor

ABD'nin Ankara'ya diz çöktürmek için şantaj malzemesi haline getirdiği S-400 füze savunma sistemleri konusunda Moskova'dan süreçle ilgili açıklama geldi. 

09 Mart 2019 Cumartesi 13:20
Rusya: Teslimat süreci devam ediyor






Rusya: Teslimat süreci devam ediyor

Terör örgütlerinin silah destekçisi Amerika ile Türkiye'yi karşı karşıya getiren S-400 füze savunma sistemleri konusunda Moskova'dan yapılan son dakika açıklamasında 'Kimin hoşlanıp, kimin hoşlanmadığı önemli değil, süreç devam ediyor" denildi. Bu arada The Times Gazetesi'nde yer alan bir haberde ise 'Erdoğan S-400 füzeleri ile NATO'yu içeriden salladı' yorumunda bulundu.


ABD yönetimi'nin Ankara'ya diz çöktürmek için şantaj malzemesi haline getirdiği S-400 füze savunma sistemleri konusunda Moskova'dan süreçle ilgili açıklama geldi. 

Rus devlet savunma sanayi şirketi Rostech'in Uluslararası İşbirliği ve Bölgesel Politikalar Direktörü Viktor Kladov, Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemi teslimat sürecinin sorunsuz ilerlediğini söyledi.

Rus devlet savunma sanayi şirketi Rostech'in Uluslararası İşbirliği ve Bölgesel Politikalar Direktörü Viktor Kladov, Defense News dergisine verdiği röportajda, Türkiye ve ABD arasında krize yol açan S-400 füze savunma sistemi konusu hakkında açıklamada bulundu. Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400'lerin teslimat sürecinin sorunsuz ilerlediğini belirten Kladov, "Kimin hoşlanıp kimin hoşlanmadığını göz ardı ederek müşterek hareket ediyoruz. Bu bir ticarettir. Bu yalnızca bir iştir. Bu Türk hükümetinin bizden talep ettiği bizim de onlara vermeyi istediğimiz bir sistemdir. Ve şu ana kadar süreç oldukça sorunsuz ilerliyor" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.