Schröder çifti ayrılıyor

Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / Almanya eski başbakanlarından Gerhard Schröder de eşinden boşanıyor. Frankfurter Allgemeine’de yer alan habere göre, Gerhard Schröder ve Doris Schröder-Köpf çifti ayrılma kararı aldı. 18 yıllık evliliğin...

27 Mart 2015 Cuma 10:13
Schröder çifti ayrılıyor






Ahmet YILDIRIM – DORTMUND /

Almanya eski başbakanlarından Gerhard Schröder de eşinden boşanıyor. Frankfurter Allgemeine’de yer alan habere göre, Gerhard Schröder ve Doris Schröder-Köpf çifti ayrılma kararı aldı. 18 yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı alan Schröder çiftinin, evlatlık olarak aldıkları 14 ve 10 yaşlarındaki çocuklarının bakımını birlikte sürdürecekleri belirtiliyor.


Habere göre, Hannover’de yaşayan çift, Paskalya sonrası ayrı evlerde oturmaya başlayacak. Gerhard Schröder kendisine Hannover’de ayrı ev tutmuş durumda.

Gerhard Schröder, eşi Doris’ten ayrılma kararı alarak, dördüncü evliliğini de sonlandırmış oldu.

1998 yılında Aşağı Saksonya Başbakanı iken, gazeteci Doris Köpf ile evlenen Schröder, bir yıl sonra Almanya Başbakanı olmuştu. Schröder’in başbakanlıktan ayrılmasının ardından politikaya atılan Doris Köpf (51), 2013 yılından bu tarafa Aşağı Saksonya Uyum Sorumlusu olarak görev yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.