Suriye'de rejim uçakları ölüm yağdırdı: Küçük kasabada en az 60 ölü var

Türkiye sınırına 10 km uzaklıkta bulunan İdlib'e bağlı Sarmada kasabası rejim uçakları tarafından yerle bir edildi. Saldırıda çoğu kadın ve çocuk 60 ölü var

05 Mayıs 2016 Perşembe 22:31
Suriye'de rejim uçakları ölüm yağdırdı: Küçük kasabada en az 60 ölü var






Suriye'de rejim uçakları ölüm yağdırdı: Küçük kasabada en az 60 ölü var

Suriye'de son durum, HATAY’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı’na yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Suriye'nin İdlib iline bağlı Sarmada kasabasındaki sivillerin kaldıgı çadır kent, rejim uçakları tarafından vuruldu. Yerel kaynaklar, saldırıda 60 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti.

Suriye'nin Türkiye sınırına yakın İdlib iline bağlı Sarmada kasabasında iç savaştan kaçan sivillerin yaşadığı Kamune kampına akşam saatlerinde rejim uçakları tarafından hava saldırısı düzenlendi.

Bombalanan kamptan gelen ilk bilgilere göre, aralarında kadın ve  çocukların da bulunduğu 60 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde sivillerin yaşadığı kampı hedef alan saldırının ardından sivil savunma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.