Suriye'de süper güçler kapışıyor: Rusya'dan sonra Çin de geliyor

Çin yönetimi Suriye'de Beşar Esad yönetimine destek vermek için harekete geçti.. Çin uzun bir aradan sonra uluslararası çatışma bölgesine askeri araç ve personel gönderiyor.

06 Ekim 2015 Salı 08:40
Suriye'de süper güçler kapışıyor: Rusya'dan sonra Çin de geliyor






Suriye'de süper güçler kapışıyor: Rusya'dan sonra Çin de geliyor

Suriye'de iç savaşla birlikte yayılan bölgesel terör saldırılarına karşı yürütülen küresel işbirliğine ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'nın ardından Çin de katılıyor. Suriye'de Beşar Esad'a destek veren Rusya, uluslararası kamuoyundan en büyük desteği Pekin yönetiminden almaya hazırlanıyor. Rusya'nın Çin J-15 uçaklarıyla Rusların yanında hava saldırılarına katılacak.
Çin, Irak Takaddum Üssü ve Tartus açıklarındaki Liaoning Uçak Gemisi'nden havalanıp saldırıları desteklemeyi planlıyor. Pekin yönetimi, elektronik haberleşme ve hava savunma sistemleri ile personeli önümüzdeki hafta Suriye'ye gönderecek

ÇİN İLK KEZ SAHNEDE

Küresel bir çatışma krizininde ilk kez Suriye'de sahneye çıkmaya hazırlanan Çin yönetimi Rusya'ya tam destek sözü verdi. Çin'in J-15 uçaklarıyla Rus hava bombardımanlarına katılacağı öğrenildi.

Çin savaş uçakları, Irak Takaddum Üssü ve Tartus açıklarındaki Liaoning Uçak Gemisi'nden havalanarak Rus saldırılarına destek verecek. Önümüzdeki haftalarda Çin'in ilk etapta elektronik haberleşme ve hava savunma sistemlerini personeliyle birlikte Suriye'nin bombalanmasına destek vermek için göndereceği belirtildi.

Suriye Haberleri , Suriye'de son durum
Son Güncelleme: 06.10.2015 08:43
Anahtar Kelimeler:
Suriye Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail karaman 2015-10-06 15:54:44

devler kapışıyor olan müslaman halka oluyor., amerika rusya çin bunlar ezeli islam düşmanı ülkeler.. komşumuz yangın yerine dönmüş 2 milyon suriyeli ülkemize gelmiş kötü biz oluyoruz vay anasını sattığımın dünyası