Tayland Ordu Komutanı: "darbe Yasasında Taviz Yok"

Tayland Ordu Komutanı Udomdej Sitabutr bugün yaptığı açıklamada Mayıs darbesiyle yürürlüğe giren 'darbe yasası'nın hafifletilmesi yada kaldırılmasının söz konusu olmadığını, hala gerekli olduğunu söyledi ve yasalarla ilgili hiç...

01 Kasım 2014 Cumartesi 10:26
Tayland Ordu Komutanı:






Tayland Ordu Komutanı Udomdej Sitabutr bugün yaptığı açıklamada Mayıs darbesiyle yürürlüğe giren 'darbe yasası'nın hafifletilmesi yada kaldırılmasının söz konusu olmadığını, hala gerekli olduğunu söyledi ve yasalarla ilgili hiç bir taviz verilmeyeceğinin altını çizdi. “Bazen böyle özel yasaları uygulamak zorunda kalıyoruz. Eğer kaldırırsak, kaos ve sorunlar tekrar kendini gösterecektir. Umarım herkes bunu anlar. Bu yasa herkesin günlük hayatını etkilemiyor zaten. Şuan ki siyasi durum bundan 6-7 ay öncekine göre çok çok farklı" diyen Komutan Sitabutr ayrıca Savunma Bakanı'nın da yardımcığı görevini yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.