“Tayland’da aranan kadının eşi Türk” iddiası

  DIŞ HABER – Tayland’da bugün hakkında arama kararı çıkartılan kadının eşinin Türk olduğu iddia edildi. Bangkok Post gazetesinin haberine göre; bugün hakkında yakalama kararı çıkartılan iki kişiden biri olan Wanna...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:19
“Tayland’da aranan kadının eşi Türk” iddiası






  DIŞ HABER –

Tayland’da bugün hakkında arama kararı çıkartılan kadının eşinin Türk olduğu iddia edildi.

Bangkok Post gazetesinin haberine göre; bugün hakkında yakalama kararı çıkartılan iki kişiden biri olan Wanna Suansant (26) adlı kadın yakalanan zanlı ile aynı binanın farklı bir odasında kalıyordu ve odasında bomba yapımında kullanılan malzemeler bulunmasının ardından hakkında geniş çaplı araştırma başlatıldı. Haberde ayrıca polis kaynaklarında genç kadının kocasının Türk vatandaşı olduğu bilgisi yer aldı. Aynı kaynağa göre Suansant 1 Temmuz 2015 tarihinde Tayland’dan ayrılıp Dubai’ye gitti ve döndüğüne dair herhangi bir kanıt yok. Ancak soruşturma ekibi bina sakinlerinin 10-20 Ağustos’ta bu iki kişinin binaya girip çıktıklarını gördüklerini iddia etti.

Suansant’ın yanısıra bir de kimliği ve uyruğu bilinmeyen sadece robot resmi olan adam hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.


GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

FOTOĞRAF//

Wanna Suansant adlı kadın

kimliği ve uyruğu bilinmeyen sadece robot resmi olan adam

Haber: Enis AKSU / BANGKOK ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.