Tayland’da Tapınak Altı Kumarhaneye Baskın

TAYLAND'ta, Nakhon Si Thammarat şehrindeki en büyük tapınaklardan birinin altında işletilen kumarhaneye yaptığı baskında 11 kişi yakalandı. Polis, yerel yetkililer ve askerlerden oluşan ekip Wat Khuan Kong Hong Tapınağı'nın altında...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:09
Tayland’da Tapınak Altı Kumarhaneye Baskın






TAYLAND'ta, Nakhon Si Thammarat şehrindeki en büyük tapınaklardan birinin altında işletilen kumarhaneye yaptığı baskında 11 kişi yakalandı.
Polis, yerel yetkililer ve askerlerden oluşan ekip Wat Khuan Kong Hong Tapınağı'nın altında normalde keşişlerin yemekhanesi olarak kullanılması gereken alanda 100'den  fazla kişinin yasa dışı oyunlar oynadığını tespit etti ve yapılan baskında kumarhaneyi işleten 11 kişi tutuklandı. 11 kişiden birinin erkek 10’unun kadın olduğu belirtildi. Baskında çok sayıda kumar makinası ve kumarhane girişine parkedilmiş 150’den fazla motorsiklet elegeçirildi. Tapınağın büyük keşişlerinin bağış yapmaları karşılığında istenilen zamanlarda tapınak yemekhanesinin kumarhane olarak kullanılmasına izin verdikleri belirtildi. Nakhon Si Thammarat Valisi Peerasak Hinmuangkao tapınakta kumar oynatılmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.