Tayland’daki ilk Mers hastası iyileşti

Enis Aksu / Bangkok () Tayland’daki ilk Mers hastası olan Omanlı 75 yaşındaki adamın tamamen iyileştiği açıklandı. Salgın Kontrol Departmanı genel müdürü Dr. Sophon Mekthon ülkenin ilk Mers hastasının artık kendi başına yemek yiyebildiğini...

03 Temmuz 2015 Cuma 09:37
Tayland’daki ilk Mers hastası iyileşti






Enis Aksu / Bangkok () Tayland’daki ilk Mers hastası olan Omanlı 75 yaşındaki adamın tamamen iyileştiği açıklandı. Salgın Kontrol Departmanı genel müdürü Dr. Sophon Mekthon ülkenin ilk Mers hastasının artık kendi başına yemek yiyebildiğini ve bir şeyler yapabilmeye başladığını açıkladı. Ayrıca yapılan laboratuvar testleri sonucu artık kendisinde Mers virüsünün bulunmadığını da duyurdu. 1 Mart 2012’den 30 Haziran 2015’e kadar 26 ülkede toplam 1,357 Mers hastası olduğu ve bunların 489’unun öldüğü biliniyor. Özellikle Mers ile sürekli gündeme gelen Güney Kore’deki 183 Mers hastasından 33’ü öldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.