Tayland'ta Uyuşturucu Çetesine Operasyon

BİR mahkum tarafından yönetilen uyuşturucu çetesinin iki üyesi polisin sıkı takibi sebebiyle kullandıkları Line program sayesinde yakalandı. Bangkok Metropolitan Emniyet Müdürlüğü 19 yaşındaki Natdanai Sangpetcharat ile Siwapon Ruadraew'in tutuklanmasından...

08 Kasım 2014 Cumartesi 11:23
Tayland'ta Uyuşturucu Çetesine Operasyon






BİR mahkum tarafından yönetilen uyuşturucu çetesinin iki üyesi polisin sıkı takibi sebebiyle kullandıkları Line program sayesinde yakalandı.
Bangkok Metropolitan Emniyet Müdürlüğü 19 yaşındaki Natdanai Sangpetcharat ile Siwapon Ruadraew'in tutuklanmasından sonra 76 bin metamfetamin hap, 27.25 gram kristal metamfetamin, 1 Glock tabanca, 1 Thompson tabanca, 108 mermi, bu iş için kullandıkları 2 cep telefonu ve motorsiklet ele geçirildiği bildirildi. Sangpetcharat'ın Chalerm Prakiat Caddesi'nde uyuşturucu sattığı bilgisini alan polis araştırmayı genişletti ve şüphelinin kullandığı Line uygulaması hesabına ulaştı. Ardından hapishanedeki patronunun da Line hesabını takibe alıp tüm uyuşturucu çetesinin ilişkileri çözüldü.
İlk baskında uyuşturucu trafiğinin en aktif ve en genç iki ismi yakalandı. Ayrıca baskında ele geçirilen Thompson ve Glock model silahların da Puen Suay (Güzel Silahlar) adlı bir facebook sayfasından toplamda 2 bin dolara alındığı tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.