Terör koalisyonundan Suriye'de DEAŞ tiyatrosu

Rakka'da DEAŞ'li teröristlerle kucaklaşan PKK ve ABD askerleri benzer bir senaryoyu bu kez Fırat'ın doğusundaki Bağoz kasabasında uygulamaya koydu. Binlerce terörist kamyonlara bindirilerek bilinmeyen bir yere götürüldü.

22 Şubat 2019 Cuma 09:13
Terör koalisyonundan Suriye'de DEAŞ tiyatrosu






Terör koalisyonundan Suriye'de DEAŞ tiyatrosu

PKK'lı teröristlerin yılmaz savunucusu ve sahibi ABD, Suriye'deki varlık sebebi olarak ileri sürdüğü DEAŞ'le kirli ilişkilerini artık gizleme gereği bile duymuyor. Havadan uçaklarla terör örgütü DEAŞ mevzilerini vurduğunu ileri süren ABD, karada ise PKK ve DEAŞ'yi teröristlerle yanyan yana görünmekten çekinmiyor.. Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu DEAŞ’ın kontrolünde olan Rakka’yı alma tiyatrosunu hatırlatan bir sahne ortaya koydu. Fırat’ın doğusundaki Bağoz Beldesi'nde bulunan örgüt mensuplarının teslim olduğunu duyurdu. Terör örgütü DEAŞ'ın 2 bin mensubu aileleri ile birlikte Tırlar içinde Boğaz bölgesinde çıkarıldı...

Suriye'de, Rakka operasyonun sona ermesine saatler kala, terör örgütü DEAŞ mensuplarının ABD’nin bilgisi dahilinde Tırların dorsesine koyarak kentten çıkan terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG/SDG benzer bir sahneyi, DEAŞ'a yönelik operasyonun devam ettiği Bağoz Beldesi'nde gerçekleştirdi.

ABD GÖZETİMİNDE GERÇEKLEŞTİ

DEAŞ'lı teröristler, Rakka operasyonunu hatırlatırcasına, kamyonlara yüklenip sivillerin arasından geçirilerek beldeden çıkarıldı. Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, dün Bağoz Beldesi'nden 2 bin terör örgütü mensubu ile ailelerinin içinde bulunduğu 60 kadar tır çıktı.  Bu operasyon da, ABD gözetiminde gerçekleşti. KAYNAK - ÇETİNER ÇETİN HABERTÜRK.COM

Anahtar Kelimeler:
ABDPKKSuriyeDEAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.