Teşekkürler Zvezda: Dünya Kupası'nda Türkiye'yi o temsil etti

Rusya'nın popüler şarkıcısı Zvezda, Türkiye'nin katılamadığı Dünya Kupası karşılaşmalarında, omzuna astığı Türk bayrağı ile adeta gönüllü elçimiz oldu. 

22 Haziran 2018 Cuma 06:59
Teşekkürler Zvezda: Dünya Kupası'nda Türkiye'yi o temsil etti






Teşekkürler Zvezda: Dünya Kupası'nda Türkiye'yi o temsil etti
 

Elinde darbuka, sırtında Türk bayrağı ile Moskova sokaklarında gezen Dünya Kupası turistlerinin arasına karışan Rus şarkıcı Zvezda Türkiye'deki 'Kankileri'ne selam yollamayı ihmal etmedi.

 Rus şarkıcı Zvezda, ülkesinde düzenlenen Dünya Kupası'nın eğlencelerine sırtında Türk bayrağı ve elinde darbuka ile katıldı.

Türkiye sevgisiyle dikkat çeken Rus şarkıcı Zvezda'nın Moskova sokaklarında eğlenen farklı ülke taraftarlarının arasına karışması ilginç görüntülere sahne oldu.

Darbuka sayesinde Türk müziğine ilgi duyan ve sonrasında Türkçe öğrenerek Türkiye'de albüm çıkaran Rus şarkıcı Zvezda, Dünya Kupası'nda yer almayan Türkiye'yi 'Arkadaşlarım, işte Türkiye geldi, burada Moskova'da…' diyerek temsil etmeye çalıştı.
Moskova sokaklarında darbuka çalan şarkıcıyla herkesin resim çektirmeye çalıştığı görüldü. Zvezda, yanına gelen diğer ülke taraftarlarına da "Türkiye" tezahüratı yaptırdı.

Rus ve diğer yabancı televizyon kanallarına da röportaj veren Zvezda, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Dünya Kupası'na katılamadığı için çok üzüldüğünü, kendince de Türkiye'nin yokluğunu hissettirmemek için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. (Kaynak Sputnik)

Anahtar Kelimeler:
Zvezda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.