Teslim olan PKK'lıların görüntüsü sosyal medyaya düştü

Afrin'e yönelik operasyon sırasında Şankal köyü ÖSO güçleri tarafından ele geçirilirken, kısa bir çatışmanın ardından teslim olan PKK'lıların görüntüsü sosyal medyada yayınlandı..

22 Ocak 2018 Pazartesi 01:14
Teslim olan PKK'lıların görüntüsü sosyal medyaya düştü






Teslim olan PKK'lıların görüntüsü sosyal medyaya düştü


Son Dakika Afrin, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Operasyonu sırasında Şankal köyü ÖSO güçleri tarafından ele geçirilirken, kısa bir çatışmanın ardından teslim olan PKK'lıların görüntüsü sosyal medyada yayınlandı..


Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Afrin'in 3 ayrı bölgesinde devam ederken, Özgür Suriye Ordusu güçleri tarafından ele geçirilen Şankal köyünden ilk görüntüler Sosyal Medya'da yayınlandı.
ÖSO ile birlikte hareket eden kameraman tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Bölgedeki yerel kaynaklardan gelen haberlere göre ÖSO mensupları girdikleri bölgede PYD ve PKK mensuplarını esir aldı. Afrin Dağı yakınlarından gelen görüntülerde 3 PYD'linin yere yatırılarak teslim alındığı görülüyor.
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bileşenlerinden Feylak'uş Şam, Suriye’nin Adamanlı köyünde 3 PKK’lı teröristin yakalandığını duyurdu. Köye giren ÖSO mensuplarının PYD'lileri esir aldığı görüntülerde yayınlandı. Yerel kaynaklardan gelen ilk videoda köyün içinden görüntüler yer alıyor. Videodaki görüntülerde PYD'liler yere yatırılıp sorgulanıyor.

Sosyal medyada Adamanlı köyünün, Türk ordusunun ÖSO'yla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda ele geçirilen üçüncü köy olduğu da duyuruldu.

Dün de Mare çevresinde ÖSO güçleriyle çatışmaya giren en az üç terörist silahlarını bırakıp ellerini havaya kaldırmıştı.

Son Güncelleme: 21.01.2018 22:17
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Afrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.