THY Hannover'de sefer sayısını 4'e çıkardı

 Mehmet UZUN-HANNOVER, () Türk Hava Yolları (THY) daha önce iki olan Hannover-İstanbul sefer sayısını 4'e çıkardı. THY Hannover Müdürü Orhan Kabaoğlu yeni uygulamanın 20 Temmuz'da başlatacağını duyurdu. Almanya'nın Hannover kentinden...

27 Nisan 2015 Pazartesi 16:15
THY Hannover'de sefer sayısını 4'e çıkardı






 Mehmet UZUN-HANNOVER, ()

Türk Hava Yolları (THY) daha önce iki olan Hannover-İstanbul sefer sayısını 4'e çıkardı. THY Hannover Müdürü Orhan Kabaoğlu yeni uygulamanın 20 Temmuz'da başlatacağını duyurdu.

Almanya'nın Hannover kentinden Türkiye'ye olan sefer sayısı yaz ayında 4'e çıkacak. Yaz uygulaması 20 Temmuz'da başlayacak.

THY'DEN GECE SEFERİ

THY özellikle işadamlarının işine yarayacak gece seferlerini de devreye soktu. THY'nin gece seferleri 2 Temmuz 21 Eylül arasında yapılacak. Gece uçuşu Hannover-İstanbul saat 01.15, İstanbul -Hannover saat 22.15 olarak belirlendi.

Konuyla ilgili basın bildirisi yayınlayan THY Hannover Müdürü Orhan Kabaoğlu, “Sefer saatleri Hannover'den İstanbul'a her gün saat 11,00'de, 14,55'de, 17,55'dedir.

İstanbul'dan Hannover'e her gün saat 07,50'de, 11,50'de, 14,50'dedir.

Ayrıca yaz tatili döneminde, 2 Temmuz-21 Eylül tarihlerinde, her gece TK 1557/1558 seferi icra edilecektir. Gece seferi ile birlikte Temmuz-Ağustos-Eylül aylarında günde 4 sefer gerçekleştirilecektir. Gece seferinin saati Hannover'den İstanbul’a 01,15'de, İstanbul’dan Hannover'e 22,15'dedir” diye duyurdu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.