THY ’nın dev uçağı Nürnberg’de ilgi gördü

TÜRK Hava Yolları'nın, 281 kişilik A 330 tipi dev uçağı Nürnberg’de ilgi ile karşılandı. Kaptan Pilot Mustafa Tunciz Taner ve yardımcısı Bahtiyar Altun ve 8 mürettebatı ile piste teker koyan uçağın fotoğrafını çekmek için...

20 Nisan 2015 Pazartesi 20:45
THY ’nın dev uçağı Nürnberg’de ilgi gördü






TÜRK Hava Yolları'nın, 281 kişilik A 330 tipi dev uçağı Nürnberg’de ilgi ile karşılandı.
Kaptan Pilot Mustafa Tunciz Taner ve yardımcısı Bahtiyar Altun ve 8 mürettebatı ile piste teker koyan uçağın fotoğrafını çekmek için basın mensupları birbirleri ile yarıştı. Nürnberg THY Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, Nürnberg Havaalanı Müdürü Dr. Michael Hupe ve basın mensuplarına uçağı gezdirerek, uçak hakkında bilgi verdi. 23 adet bulanan uçağın kanat genişliği 60.30 metre, gövde uzunluğu ise 63.70 metreyi buluyor. 281 kişilik Uçakla 260 kişi İstanbul’dan Nürnberg’e gelirken, 180 kişide İstanbul’a uçtu. Uçağı 8 temizlik işçisi kısa sürede temizleyerek hazır duruma getirdi. THY Müdürü Osman Nuri Hasırcı, biletlerin erken alınması halinde ucuz olacağını hatırlatarak, Fuar zamanları birçok iş adamının Nürnberg’e geldiğini bu nedenle zaman zaman dev uçağın Nürnberg seferini yaptığı bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.