Tren rayları üzerinde sevişirken kafası koptu

Tren rayları üzerinde sevişmeye başlayan bir çift, hızla gelen treni farkedemedi. Erkek kurtulurken genç kadının kafası koptu.

21 Temmuz 2016 Perşembe 19:56
Tren rayları üzerinde sevişirken kafası koptu






Tren rayları üzerinde sevişirken kafası koptu


Tren rayları üzerinde sevişmeye başlayan bir çift, hızla gelen treni farkedemedi. Erkek kurtulurken genç kadının kafası koptu. Korkunç olay Rusya Federasyonu'nda Ulan-Ude meydana geldi,  Kent yakınlarında rayların yanında partneriyle seks yapan ve evsiz olduğu öğrenilen kadın, kafası koparak feci şekilde can verdi

Sibirya'da Ulan-Ude kenti yakınlarında demiryolu raylarında partneriyle seks yaparken gelen trenin altında kalan bir kadın kafası kopmak suretiyle feci şekilde can verdi.

Kimlikleri belirtilmeyen ancak evsiz oldukları öğrenilen bir kadınla bir erkek Ulan-Ude dışında rayların hemen yanında seks yapmaya başladı.

Polis açıklamasına göre, seks sırasında üstte olan ve başını rayın üstüne uzatan kadın gelen treni fark etmeyince kafası koparak feci şekilde can verdi.

 
Son Güncelleme: 21.07.2016 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.