Trıbune De Geneve: Türkiye Demokrat Maskesini Attı

İSVİÇRE'nin önemli gazetelerinden 'Tribüne de Geneve, "Türkiye demokrat maskesini attı" başlığı ile yorum yayınladı. Jean-Noel Cuenod, imzası ile yayınladığı haberinde ülkeyi 11 yıldan bu yana yöneten Recep...

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:29
Trıbune De Geneve: Türkiye Demokrat Maskesini Attı






İSVİÇRE'nin önemli gazetelerinden 'Tribüne de Geneve, "Türkiye demokrat maskesini attı" başlığı ile yorum yayınladı.
Jean-Noel Cuenod, imzası ile yayınladığı haberinde ülkeyi 11 yıldan bu yana yöneten Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni uyguladığı İslami reform politikasının Türkiye’nin demokrat ülkelerden ayrılma yolunda olduğunu açıkça gösterdiğini yazdı. Gaze alınan kararlarla Türkiye'nin diğer İslam ülkeler seviyesine geldiğinin açıkça görüldüğünü öne sürerek şöyle devam etti:
"Erdoğan’ın son Ortadoğu politikasını da anlamak mümkün değil. PKK ile olan anlaşmaların hala net bir şekilde açıklanmaması kafalarda hep soru işareti yaratıyor. Avrupa Birliğine girmek isteyen Erdoğan’ın Avrupa Birliği yasalarından her geçen gün biraz daha uzaklaştığı, çıkardığı anti demokrasi yasalarla demokrasiden uzaklaştığı görülüyor. Türkiye’nin Demokrat yüzünün maskesini de attığı anlaşılıyor."

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.