TSK, El Bab ve Tel Rıfat için harekete geçti

Terörle mücadelenin sınır dışına çıkarıldığı yeni askeri yöntemler sonuç veriyor. DEAŞ ve PKK'nın Suriye uzantıları için çok sayıda tank El Bab'a yönlendiriliyor.

23 Ekim 2016 Pazar 10:47
TSK, El Bab ve Tel Rıfat için harekete geçti






TSK, El Bab ve Tel Rıfat için harekete geçti

Suriye'den Türkiye'ye yönelik terörist faaliyetlere yönelik operasyonlar sürüyor. DEAŞ ve PKK'nın Suriye uzantılarını kapsayan operasyon Tel Rıfat iel El Bab'a kaydırılıyor. Fırat Kalkanı Operasyonunun 61'inci gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ'a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, tanklar TIR'lar ile operasyon yapılan bölgelere taşındı.

ÖZEL KUVVETLER DE GİRDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ateş desteği ile ilerleyen Özgür Suriye Ordusu, terör örgütü DAEŞ'ın kontrolündeki köyleri tek tek alıyor.

Azez-Rai arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grubu, karadan ve havadan sağlanan yoğun ateş desteği ile El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde doğru ilerliyor.

Özgür Suriye Ordusu'na onlarca TIR ve kamyona yüklenen askeri malzemeler ve mühimmat takviyesi yapılması sürerken Türk Silahlı Kuvvetleri ise El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde tank birlikleri sevk edildi.
TIR'lara yüklenen Tanklar ve askeri araçlar, konvoy ile Suriye'deki operasyonların bulunduğu bölgeye sevk edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.