Tuna Yılmaz, İstanbul'un renklerini fotoğraflarıyla Köln'e taşıdı

İSTANBULLU fotoğraf sanatçısı Tuna Yılmaz,  Almanya'nın Köln kentinde, 'İstanbul'un Renkleri' adlı sergi açtı. Sanatçının 12 fotoğrafının yer aldığı sergi, Atelierzentrum Ehrenfeld'de 15 Mart tarihine kadar açık kalacak....

06 Mart 2015 Cuma 13:32
Tuna Yılmaz, İstanbul'un renklerini fotoğraflarıyla Köln'e taşıdı






İSTANBULLU fotoğraf sanatçısı Tuna Yılmaz,  Almanya'nın Köln kentinde, 'İstanbul'un Renkleri' adlı sergi açtı. Sanatçının 12 fotoğrafının yer aldığı sergi, Atelierzentrum Ehrenfeld'de 15 Mart tarihine kadar açık kalacak.
Sergi, Köln İstanbul Kardeş Şehir Derneği ile Artrmx Derneği'nin desteğiyle açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı serginin açılışını Ehrenfeld Belediye Başkanı Josef Wirges yaptı. Açılış konuşmasında, İstanbul'un güzelliklerinden övgüyle bahseden Belediye Başkanı Wirges, "İstanbul pek çok dine ve kültüre ev sahipliği yapan bir kent" dedi.
YURTDIŞINDAKİ İLK SERGİ
Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi mezunu Tuna Yılmaz sergi ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Benim çalışmalarım portre ağırlıklı. Ama manzara ve belgesel fotoğraf çalışmalarını bu sergi için yaptım. Fotoğrafların özellikle renklendirilmesi ile ilgiliyim. Bu anlamda renklerle İstanbul'un o cümbüşünü, sosyo-kültürel yapısını, kalabalığını yansıtmaya çalıştım. İlk defa yurtdışında bir sergi açtım. İlgiden memnunum."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.