Türk doktordan hamile kalmayı kolaylaştıran vitamin

Barbaros TAPAN/LOS ANGELES, ()-Los Angeles IVF’nin kurucusu ve medikal direktörü Dr. Aykut Bayrak Fertile Vitamini kadın ve erkeklerin üreme potansiyelini arttıran özgün bir vitamin ürünü geliştirdi. Fertile Vitamin adı verilen mineralleri,...

09 Mart 2015 Pazartesi 14:54
Türk doktordan hamile kalmayı kolaylaştıran vitamin






Barbaros TAPAN/LOS ANGELES, ()-Los Angeles IVF’nin kurucusu ve medikal direktörü Dr. Aykut Bayrak Fertile Vitamini kadın ve erkeklerin üreme potansiyelini arttıran özgün bir vitamin ürünü geliştirdi. Fertile Vitamin adı verilen mineralleri, vitaminleri ve anti-oksidanları içeren karışımın, üretkenliği ve doğurganlığı arttırdığı klinik olarak kanıtlandı.

Dr. Bayrak’ın geliştirdiği Fertile Vitamini, Los Angeles’da Beverly Hilton Oteli’nde gerçekleşen 52'inci Yıl Tanıtımcılık Ödülleri’nde tanıtıldı. Katılımcılar arasında ünlü Holllywood film yöneticilerinden Bob ve Harvey Weinstein, Netflix CEO’su Ted Sarandos ve komedyen Bob Newhart vardı.

“Fertile Vitaminin böyle büyük profile sahip bir etkinlikte tanıtılmasından dolayı çok heyecanlıyız” diyen Dr. Bayrak şunları ifade etti:



“Bu vitaminler hamileliğe hazırlananlar veya kısırlık tedavisi alan hastalar içindir. Biz çocuk sahibi olmak isteyenlere bireyselleştirilmiş ve ileri bir tedavi yöntemi sunuyoruz ve Fertile Vitamin bunu desteklemek için çok önemli bir rol oynuyor. Kadınlar için geliştirdiğimiz vitamin hamile kalmayı planlayan üretkenlik yaşındaki kadınlar için tasarlanmıştır ve içinde folik asit, anti-oksidanlar ve vitaminler bulunmaktadır. Bu vitaminin hamilelik öncesinde, hamilelik boyunca ve sonrasında kullanılması önerilmektedir. Erkekler için geliştirdiğimiz vitamin üreme çağındaki erkeklere tavsiye edilmektedir ve erkek üreme performansını geliştiren vitaminler, mineraller ve antioksidanlar içermektedir.”



LA IVF HAKKINDA

LA IVF kısırlık ve tüp bebek tedavisinde ABD’de ve uluslararası alanda büyük ün kazanmış bir kuruluş. Kurucusu Dr. Bayrak açıklanamayan kısırlık vakaları ile ilgili klinik tecrübesine sahip bir doktor olarak yumurta dondurma ve yumurtaların genetik olarak test edilmesi alanında çok önemli araştırmalar yapıyor. Dr. Bayrak aynı zamanda 2010 yılında Kaliforniya’da genetik olarak test edilmiş ve dondurulmuş yumurtadan ilk tüp bebek tedavisini uygulayan doktor olarak biliniyor.

Dr. Bayrak kadin hastalıkları, doğum, üreme endokrinolojisi ile kısırlık ve tüp bebek alanlarında çift ihtisas sahibidir ve yüksek lisans eğitimini University of Southern California’da (USC) tamamlamıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.